Vi utgår från en vattentät plan

Arbetet med en badrumsrenovering sker enligt specifika steg. Vissa saker kan inte genomföras förrän andra är klara. Vi har lång erfarenhet av att renovera badrum och arbetar metodiskt, effektivt och noggrant för att genomföra projektet så snabbt och smidigt som möjligt. Vi vet mycket väl hur besvärligt det är för dig att ha oss i ditt hem och hur mycket du längtar efter att badrummet ska stå klart. Vi vill inte uppta mer av din tid än nödvändigt men vi skulle aldrig kompromissa med kvalitet och resultat bara för att skynda på processen. Ju tätare plan man har från början, desto smidigare fortlöper allt efterkommande arbete.

Vi arbetar effektivt och fokuserat

Våra hantverkare har alla relevant utbildning samt gott om erfarenhet. Vi har de behörigheter och kvalifikationer som krävs för arbete i våtrum, samt en gedigen lista på referenser om det skulle vara av intresse för dig. När vårt team kommer hem till dig för att renovera ditt badrum så är det ett fokuserat och respektfullt gäng som dyker upp. Vi förstår vikten av personlig integritet och har stor respekt både för din tid och dina utrymmen. Vi håller hårt på avtalade tider och nyttjar bara de utrymmen som vi på förhand har kommit överens om att vi får nyttja.

Plats för material

När man renoverar ett badrum så behöver man plats för allt från avfall till material och verktyg. Det är bra om du på förhand har sett ut ett utrymme åt oss där vi kan förvara alla grejer. Givetvis är vi noggranna med att skydda din inredning och lägger ut skyddsmaterial över alla golv, möbler och väggar.