Vi garanterar resultat du blir nöjd med

Givetvis är vi stolta hantverkare som lägger mycket själ och hjärta i vårt arbete. Att arbeta som hantverkare är ett roligt och utvecklande jobb som kräver problemlösningsförmåga, fallenhet för praktiskt arbete och givetvis passion för det man gör. Med det sagt så är det alltid hur du kommer att uppfatta slutrersultatet som är det viktiga. Vårt huvudsakliga mål är att du är nöjd när vi lämnar ditt hem. Vi vill att du ska känna att du fått det badrum du drömmer om samtidigt som du är nöjd med hur arbetsprocessen har gått till. Genom nära kommunikation ser vi till att hålla koll på att du tycker att vårt arbete fortskrider enligt dina förväntningar.

Vem som helst kan anlita oss

Alla är välkomna att anlita oss för badrumsrenovering i Göteborg. Det spelar ingen roll om du är privatperson eller ansvarig för ett företag; om du bara vill byta porslinet i din gäst-WC eller om du vill renovera femton toaletter på en skola - eller något däremellan. Vi finns här för alla som behöver professionell hjälp med badrumsrenovering i Göteborg. Vi har erfarenhet av avancerade renoveringsprojekt och håller oss ständigt uppdaterade gällande nyheter på marknaden samt hur de installeras och kombineras på bästa sätt. Hos oss är ingen badrumsdröm omöjlig att förverkliga!

Behörigheter

Vi har behörighet för VVS- och våtrumsarbete samt för kakel och klinker. Detta gör det möjligt för oss att erbjuda helentreprenad för badrumsrenovering oavsett hur omfattande projektet är. Även om vi har stor kapacitet så välkomnar vi även mindre renoveringsuppdrag.