En vattentät plan

För att kunna renovera effektivt så måste man ha en vattentät plan att utgå ifrån. Vi har förmånen att kunna erbjuda våra kunder helentreprenad för badrumsrenovering, vilket innebär att vi kan arbeta effektivt från start till mål. Anlitar du oss så slipper du dödlägen. I renoveringsplanen som skissas upp redan i det initiala skedet finns allt från förväntat slutresultat till renoveringsprocessens delmoment och ett ungefärligt datum för deadline då badrummet förväntas kunna stå klart.

Vi arbetar noggrant men effektivt och har alla kompetenser som krävs för en komplett badrumsrenovering inom vår egen firma så vi kan planera och genomföra arbetet in i detalj. Väljer du oss för din badrumsmakeover så slipper du överraskningar.

Noggranna med detaljer

Det är viktigt att vara noggrann med detaljerna när man renoverar för det är de som i längden gör den stora skillnaden. Detta diskuterar vi alltid med våra kunder och belyser lite extra. Vi lägger alltid stor omsorg på finishen av varje delmoment och ger gärna tips och råd när det gäller hur saker kan matchas på bästa sätt. Alltid med utgångspunkt i kundens vision förstås. När det gäller delmomenten i badrumsrenoveringen så fixar vi rubbet från VVS till kakelsättning och installation av porslin. Vi köper in inredning åt dig om du så önskar och målar väggar och fixar med allt finlir så att badrummet är helt klart den dag vi är färdiga hemma hos dig.

Badrum - med mera

Vi är en renoveringsfirma som specialiserat oss på just badrum, men vi antar givetvis även andra uppdrag inom renovering av hus och hem, såväl som företagslokaler. Vi hjälper dig gärna att uppdatera köket eller lägga kakelgolv i hallen, eller vad helst annat som du behöver hjälp med. Tveka inte att kontakta oss så kan vi diskutera dina behov lite mer ingående.